0400 701 114 Ma-Pe 9-17

Dynopenkki ja moottoripyörän säätötyöt

Tiesitkö, että valmistaja on säätänyt pyöräsi käymään laihalla päästörajoista johtuen? Jos haluat optimoida moottoripyöräsi, vaatii se ammattilaisen suorittaman säädön dynopenkissä.

Moottoripyörien penkitys ja säätötyöt ovat kuuluneet Valkon Verstaan palveluihin lähes toiminnan alusta saakka. Luotamme mittauksissa laadukkaaseen Fuchs-moottoripyörätestipenkkiin. Lue lisää Fuchs-testipenkistä.

Tarjoamme ainoana lähialueen korjaamona lainmukaiset moottoripyörän tehonrajoitukset 35 KW. Kuristukset teemme avaimet käteen -periaatteella sisältäen tehotodistuksen ja rekisteri-ilmoituksen katsastuskonttorille.

Saat meiltä moottoripyörääsi täydellisen tehonrajoitus/virityspaketin. Voimme myös hankkia pyörääsi sopivan Power Commander -yksikön tai vastaavan merkin laitteen. Kysy rohkeasti lisää!

Kysy lisää!

 

Tarjoamamme testipenkkipalvelut sisältävät:

  • Moottori- ja voimansiirtotestit:
  • Moottoritestaus rajoitettaessa (35 KW)
  • Huipputeho ja suurin vääntömomentti verrattuna valmistajan antamiin tietoihin
  • Kiihdytys- ja responssitesti (ruiskutus/kaasutin/seos-ongelmat, sytytysongelmat)
  • Kytkimen kuntotesti, mahdollisen luiston mittaus
  • Voimansiirron kunnon testaus: vaihteisto, ketjut ja rattaat / kardaani kuormitettuna

 

Runko- ja pyörätestit

  • Dynaaminen pyörälinjaus, runkolinjaus
  • Etu- ja takahaarukan laakerointien välysten tarkastus
  • Etu- ja takaiskunvaimentimien kunto
  • Takapyörän renkaan ja jarrun tarkastus kuormitettuna

 

ASIAKKAAN MUISTILISTA TEHONMITTAUKSEEN/KURISTUKSEEN:

1. Tarkista öljytaso ja jäähdytysnestemäärä ennen korjaamolle tuontia
2. Ei lämpöongelmia tai nestehukkaa moottorissa
3. Tankissa riittävä määrä 98-oktaanista tai Shell VPower -polttoainetta

 

Miten Fuchs-testipenkki toimii?

Fuchs-testipenkki on lahjomaton kuntotuomari, joka kertoo totuuden pyörästä kuin pyörästä. Se on MP-ammattilaisen korvaamaton apuväline etenkin ajokauden ulkopuolella, sillä huollon jälkeen pystymme koeajamaan pyöräsi testipenkissä säästä riippumatta. Viritystöissä testipenkki on myös ainoa tapa todeta konkreettisesti kunkin suoritetun toimenpiteen todellinen vaikutus.

Fuchs on ehdoton väline vikadiagnostiikassa. Voimme testata isot supersportitkin turvallisesti kaikilla kierroksilla aina huippunopeuteen asti ja tarkistaa pyörän kunnon heti säästä ja vuodenajasta riippumatta.

Millaista tietoa Fuchs-dynamometri antaa korjaamolle?

Kheops-ohjelmisto täyttää MP-valmistajienkin monipuoliset vaatimukset, ja sen tietopankista saa tulostettua kunkin MP-mallin valmistajan suoritusarvot vertailun pohjaksi. Selkeä graafinen värituloste havainnollistaa mittaustulokset. Ohjelmassa on mukana lähes kaikkien tuotannossa olevien moottoripyörien tiedot vertailun pohjaksi.

Fuchsin takapyörän anturi varmistaa tarkat tulokset. Laite antaa erittäin tarkat mittaustulokset mittaamalla massarullan lisäksi optisella anturilla takapyörän todellisen pyörintänopeuden ja varmistaa näin ylivoimaisen tarkat mittaustulokset.

Etupyörän lukitsin taas tekee mittauksesta nopeaa ja turvallista. Pneumaattinen lukitsin pitää etupyörän tukevasti paikoillaan, joten moottoripyörää ei tarvitse sitoa liinoilla. Myös sivu- ja takasuojat parantavat turvallisuutta.

 

Kysy lisää!

Valkon Verstas/Samuli Valliluoto

Retkentie 72, 23840 Laitila
Avoinna ma-pe 9-17

Phone:0400 701 114

VALKON VERSTAS SOSIAALISESSA MEDIASSA
Ota yhteyttä!