0400 701 114 Ma-Pe 9-17

Polaris-mönkijät

Valkon Verstas tarjoaa monipuolisen valikoiman mönkijöitä joka lähtöön ja joka tarkoitukseen! Valikoimastamme löydät lämpimät hytilliset rinnakkain istuttavat mönkijämallit kuten POLARIS Ranger XP 1000 & 570, kahden istuttavat traktorimönkijät kuten POLARIS Sportsman 1000 & 570 ja lasten ja nuorten mönkijät kuten POLARIS Outlaw 110 EFI.

Rakennamme mönkijän tarpeidesi mukaan niin ammatti-, harraste- kuin vapaa-ajan käyttöön. Vain taivas on rajana Polariksen valikoimiin kuuluvissa lisävarusteissa – meidän kauttamme saat hankittua alkuperäiset Polaris-lisävarusteet kuten kahvalämmittimet, puskulevyt, peräkärryt, tukkikärryt ja renkaat lähes kaikkiin malleihin.

Pyydä tarjous tai kysy saatavuutta haluamastasi mallista määrätyillä varusteilla niin olemme sinuun yhteydessä puhelimitse!

Kysy saatavuutta!

 

🏍️ Mitkä 2021 Polaris-mönkijät ovat aina saatavilla?

  • POLARIS Ranger 570 EPS EFI CABIN 60km/h
  • POLARIS Ranger XP 1000 EPS 60km/h
  • POLARIS Sportsman 570
  • POLARIS Sportsman 1000
  • POLARIS Outlaw 110 EFI maasto (nuorten malli)

 

🏍️ Onko mönkijöitä mahdollista koeajaa?

Kyllä, traktorimönkijä Polaris Sportsman 570 on meillä aina koeajattavissa maastossa. Tule testaamaan!

 

🏍️ Miksi kannattaa valita Polaris-mönkijä?

Polaris on yksinkertaisesti markkinoiden paras ja Suomen suosituin mönkijämerkki! Mönkijöissä on automaattisesti toimiva nelivetojärjestelmä, joka on myös todettu markkinoiden parhaaksi.

Polariksen loistavat ajo-ominaisuudet takaavat helpon etenemisen hankalassakin maastossa. Polaris-mönkijät ovat vertaansa vailla turvallisuudessa ja omaavat erinomaisen suorituskyvyn ja vakauden. Lisäksi Polariksen lisävarustevalikoima ja monipuolinen mallisto ovat omaa luokkaansa.

 

🏍️ Onko mönkijälle mahdollista saada rahoitusta?

Kyllä! Teemme yhteistyötä OP:n kanssa. OP tarjoaa turvallista ja helppoa lainan hoitoa.

Hae pienlaiterahoitusta tästä!

 

🏍️ Paljonko toimituskulut ovat ja mitä ne sisältävät?

Toimituskulut 300€ sisältävät mönkijän luovutushuoltotarkastuksen ja rahdit. Toimitamme myös mönkijän kotiisi sovittaessa, kysy lisää!

 

🏍️ Onnistuuko teiltä Polaris-mönkijän huolto ja varaosien tilaus?

Valkon Verstaalla huolto ja varaosat pysyvät hyvissä käsissä. Meillä onnistuvat Polaris-mönkijäsi huolto- ja korjaustyöt valmistajan huoltokaavioiden mukaan. Tutustu palveluihimme!

 

Pyydä tarjous tai kysy saatavuutta Polaris-mönkijästä

Valkon Verstas/Samuli Valliluoto

Retkentie 72
23840 Laitila

Phone:0400 701 114

E-mail:valkonverstas@lailanet.fi

VALKON VERSTAS SOSIAALISESSA MEDIASSA