0400 701 114 Ma-Pe 9-17

Polaris-mönkijät

Valkon Verstas tarjoaa Polaris-mönkijöiden jälleenmyyjänä monipuolisen valikoiman mönkijöitä joka lähtöön ja joka tarkoitukseen. Valikoimastamme löydät lämpimät hytilliset rinnakkain istuttavat mönkijämallit kuten POLARIS Ranger XP 1000 & 570, kahden istuttavat traktorimönkijät kuten POLARIS Sportsman 1000 & 570 ja lasten ja nuorten mönkijät kuten POLARIS Outlaw 110 EFI.

Rakennamme mönkijän tarpeidesi mukaan niin ammatti-, harraste- kuin vapaa-ajan käyttöön. Vain taivas on rajana Polariksen valikoimiin kuuluvissa lisävarusteissa – meidän kauttamme saat hankittua alkuperäiset Polaris-lisävarusteet kuten kahvalämmittimet, puskulevyt, peräkärryt, tukkikärryt ja renkaat lähes kaikkiin malleihin.

Pyydä tarjous tai kysy saatavuutta haluamastasi mallista määrätyillä varusteilla niin olemme sinuun yhteydessä puhelimitse!

Voit myös saada rahoitusta mönkijään OP:n kautta. Lue lisää!

Soita ja kysy saatavuutta!

 

🏍️ Mitkä Polaris-mönkijät ovat aina saatavilla?

  • POLARIS Sportsman 570 EPS

 

🏍️ Onko mönkijöitä mahdollista koeajaa?

Kyllä, traktorimönkijä Polaris Sportsman 570 on meillä aina koeajattavissa maastossa. Tule testaamaan!

 

🏍️ Miksi kannattaa valita Polaris-mönkijä?

Polaris on yksinkertaisesti markkinoiden paras ja Suomen suosituin mönkijämerkki! Mönkijöissä on automaattisesti toimiva nelivetojärjestelmä, joka on myös todettu markkinoiden parhaaksi.

Polariksen loistavat ajo-ominaisuudet takaavat helpon etenemisen hankalassakin maastossa. Polaris-mönkijät ovat vertaansa vailla turvallisuudessa ja omaavat erinomaisen suorituskyvyn ja vakauden. Lisäksi Polariksen lisävarustevalikoima ja monipuolinen mallisto ovat omaa luokkaansa.

 

🏍️ Onko mönkijälle mahdollista saada rahoitusta?

Kyllä! Teemme yhteistyötä OP:n kanssa. OP tarjoaa turvallista ja helppoa lainan hoitoa.

  • Rahoitusta 2500 € – 20 000 €
  • Maksa kerralla tai joustavasti erissä
  • Saat päätöksen nopeasti
  • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia

Tutustu tarkempiin ehtoihin OP:n sivustolla.

Hae rahoitusta!

 

🏍️ Paljonko toimituskulut ovat ja mitä ne sisältävät?

Toimituskulut 300€ sisältävät mönkijän luovutushuoltotarkastuksen ja rahdit. Toimitamme myös mönkijän kotiisi sovittaessa, kysy lisää!

 

🏍️ Onnistuuko teiltä Polaris-mönkijän huolto ja varaosien tilaus?

Valkon Verstaalla huolto ja varaosat pysyvät hyvissä käsissä. Meillä onnistuvat Polaris-mönkijäsi huolto- ja korjaustyöt valmistajan huoltokaavioiden mukaan. Tutustu palveluihimme!

 

 

Valkon Verstas/Samuli Valliluoto

Retkentie 72, 23840 Laitila
Avoinna ma-pe 9-17

Phone:0400 701 114

VALKON VERSTAS SOSIAALISESSA MEDIASSA
Ota yhteyttä!