0400 701 114 Ma-Pe 9-17

Ota yhteyttä!

Voit soittaa meille ma-pe 9-17 numeroon 0400-701114 ja kysyä laitteiden saatavuutta tai varata huollon. Saat mehin yhteyden myös sähköpostilla osoitteessa valkonverstas@lailanet.fi. Muistathan, että soittaja on aina voittaja – soittamalla saat meihin nopeiten yhteyden.

HUOM. Ei huoltoneuvontaa. Emme mielellämme ota vastaan itse korjaamaan aloitettuja laitteita.

Ota yhteyttä!

 

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta laskutamme kiinteän summan (50€). Pyydämme, että peruutat ajan vähintään 24h ennen jos et pääsekään paikalle.

Vietämme lounastaukoa noin klo 12-13. Kun saamme itsemmekin tankattua, palaamme takaisin töihin. Meillä ei valitettavasti olet odotustiloja asiakkaille. Ilmoitamme hyvissä ajoin, koska ajoneuvon voi tulla noutamaan. Ethän tule paikalle kipeänä ja muistat hyvän käsihygienian. Kiitos jo etukäteen!

Lue myös vastaukset Usein Kysyttyihin Kysymyksiin.

 

AJO-OHJEET

Meille on erittäin helppo tulla. Käänny Laitilan liikennevalojen jälkeisestä risteyksestä Raumalle päin oikealle Kaukolantielle, jota jatketaan n. 7 km suoraan. Käänny oikealle Retkentielle, jatka n. 750 m suoraan ja ruutulippu on heilahtanut – olet perillä! Google Maps ohjaa sinut perille, tai voit myös soittaa ja kysyä ajo-ohjeita.

 

SIJAINTIMME KARTALLA

Valkon Verstas/Samuli Valliluoto

Retkentie 72, 23840 Laitila
Avoinna ma-pe 9-17

Phone:0400 701 114

VALKON VERSTAS SOSIAALISESSA MEDIASSA
Ota yhteyttä!