0400 701 114 Ma-Pe 9-17

Uutiset ja tarjoukset

Kevätaurinko paistaa ja asfaltti kutsuu

Kesän 2024 ajokausi alkaa! Moottoripyörien keväthuollot sekä renkaanvaihdot ovat taas ajankohtaisia. Ensimmäisiä moottoripyöriä noudetaan talvisäilytyksestä, kun innokkaimmat motoristit uhmaavat vielä hieman virpakoita lämpötiloja. Talvisäilytyspyöriin on tehty talven aikana niin huoltoja, rengasvaihtoja kuin pieniä parannuksiakin ja on aika pestä talven pölyt pois pinnoilta ja noutaa kullat kotiin. Verstaan pahimman kevätruuhkan välttämiseksi nyt voisi olla aika myös tuoda kotonurkissa talviunta nukkuneet pyörät keväthuoltoon. Meiltä löytyy myös mukava valikoima moottoripyöriä myynnistä, jos miettii merkin tai mallin vaihtoa.  

Lue lisää ›

Oletko jo miettinyt moottoripyöräsi talvisäilytystä?

Ajokausi on kääntynyt syksyyn ja on aika miettiä moottoripyörän talvisäilytystä. Tiedätkö, miten moottoripyörä suojataan pakkasilta ja mitkä toimenpiteet ovat tarpeellisia pyörän ja varusteiden talvisäilytyksessä? Anna Valkon Verstaan talvisäilytyspalvelun huolehtia asioista puolestasi. Valkon Verstaalta löytyy luotettava talvisäilytyspaikka moottoripyörällesi. Säilytyshallimme on lämmin, kuiva ja luotettava. Turvallisuuden takaa asiaankuuluva hälytysjärjestelmä. Hinta talvisäilytykselle on kiinteä 225 € /talvikausi. Turvallisen säilytystilan lisäksi kattava talvisäilytyspalvelumme sisältää:  polttoainesäiliöön laitettavan bensan lisäaineen akun ylläpidon/latauksen renkaiden ilmanpaineen tarkistuksen jarrujen toimivuuden tarkastuksen ajoneuvon talvikäytön ajoonlähtötarkastuksen keväällä Säilytyksen ei tarvitse tarkoittaa vain pyörän seisottamista, vaan lisäpalveluna teemme myös tilauksesta huollon talvikauden aikana huoltokaavion mukaisesti. Tarjoamme lisäksi noutupalvelun säilytykseen sopimuksen mukaan! Jos...

Lue lisää ›

Ajokausi on alkanut!

Taas on ajokausi alkanut ja moottoripyörien noudot talvisäilytyksestä alkaneet kiivaana. Tervetuloa tuomaan moottoripyörä keväthuoltoon tai korjaukseen oli ongelma mikä tahansa! (lisää…)

Lue lisää ›

Ota yhteyttä!