Oletko jo miettinyt moottoripyöräsi talvisäilytystä?

Ajokausi on kääntynyt syksyyn ja on aika miettiä moottoripyörän talvisäilytystä. Tiedätkö, miten moottoripyörä suojataan pakkasilta ja mitkä toimenpiteet ovat tarpeellisia pyörän ja varusteiden talvisäilytyksessä? Anna Valkon Verstaan talvisäilytyspalvelun huolehtia asioista puolestasi.

Valkon Verstaalta löytyy luotettava talvisäilytyspaikka moottoripyörällesi. Säilytyshallimme on lämmin, kuiva ja luotettava. Turvallisuuden takaa asiaankuuluva hälytysjärjestelmä. Hinta talvisäilytykselle on kiinteä 225 € /talvikausi.

Turvallisen säilytystilan lisäksi kattava talvisäilytyspalvelumme sisältää:

  •  polttoainesäiliöön laitettavan bensan lisäaineen
  • akun ylläpidon/latauksen
  • renkaiden ilmanpaineen tarkistuksen
  • jarrujen toimivuuden tarkastuksen
  • ajoneuvon talvikäytön
  • ajoonlähtötarkastuksen keväällä

Säilytyksen ei tarvitse tarkoittaa vain pyörän seisottamista, vaan lisäpalveluna teemme myös tilauksesta huollon talvikauden aikana huoltokaavion mukaisesti. Tarjoamme lisäksi noutupalvelun säilytykseen sopimuksen mukaan!

Jos kiinnostuit tarjouksesta, voi varata talvisäilytyspaikan nyt joko sähköpostilla osoitteessa valkonverstas@lailanet.fi tai puhelimitse 0400 701 114. Paikan varataksesi tarvitsemme sinulta yhteystietojesi lisäksi seuraavat tiedot: ajoneuvon tyyppi, merkki, malli ja rekisteritunnus sekä tarvittu säilytysaika.

Varataanko talvisäilytys laitteellesi nyt? Anna Valkon Verstaan huolehtia pyörästäsi talvikautena, ja nouda se keväällä jäiden ja lumien sulattua. Ota yhteyttä nyt!

Lue lisäksi ohjeet laitteesi talvihuoltoon jätöstä ja noudosta täältä.